Du er her:
Skamdalen 1

Narvik videregående skole i samarbeid med UiT Narvik v/IVT Fakultetet utvikler i disse dager et Arktisk tilpasset U3 kurs (støpe lederkurs) som vil bli gjennomført 8.-12. Januar 2018 med mulighet for påmelding gjennom Betongsopplæringsrådet/ Norsk Betongforening fra og med 1. september 2017. Kurset er unikt i den forstand at det både skal tilbys ut mot næringslivet og til studenter/ elever. Nødvendig kursbevis blir utstedt av Betongopplæringsrådet. 

2017_EOL_Program_Page_1

Dato: Tirsdag 23.mai 2017
Tid: kl. 10.00 – 13.30
Sted: Narvik kulturhus

Energy on the Loose samler over 300 elever fra 9. trinn i Ofoten, Sør-Troms og Hamarøy til en festdag for energi og miljø i Narvik Kulturhus. Her møter ungdommene rollemodeller fra flere av samarbeidspartene for Energy on the Loose. Elevene får vite hva en jobb i kraftbransjen innebærer og hva Nord-Norge trenger av kompetanse i årene fremover.

Arbeidsvarslingskurs_flyer

Dersom man skal arbeide på riks- og fylkesvei kreves det Arbeidsvarslingskurs 1 og 2. Det kravet gjelder selv når kommunene har blitt delegert myndighet for veiarbeidsvarsling på riks- og fylkesveier. 

 

Narvik VGS OPUS er en totalleverandør når det gjelder opplæring. og tilbyr dermed kurs i Arbeidsvarslingskurs 1, 2 og 3. 

 I etterkant av Fagdagen ble det gjort tre intervjuer, og her får dere se alle tre.

Fant du det du lette etter?