Fagarbeiderløftet i salgsfag.

Ønsker du fagbrev i salgsfag og har relevant praksis?

Siden vi startet opp kurs i Fagarbeiderløftet i salgsfag høsten 2017 har nærmere 60 ansatte i handelsstanden deltatt på kurs og tatt eksamen. Mange av disse har nå tatt fagbrev og Narvik opplever et virkelig fagarbeiderløft i salgsfag!

 

Vi starter opp nye kurs i salgsfag høsten 2019. Er du interessert så ta kontakt for mer informasjon og påmelding!

Samarbeider for økt kompetanse i handelsstanden i Narvik. F.v: Malén Ekløv, Helge Edvardsen, Mette Røstberg, Karin Fjeld, Kjetil Moe, Anja Wøltjen, Ida Mikalsen, Kirsten Nystand, Stein Hugo Hansen, Trine Pettersen, Anita Stensland, Carina Wedel, Christel Sundby - Klikk for stort bildeSamarbeider for økt kompetanse i handelsstanden i Narvik. F.v: Malén Ekløv, Helge Edvardsen, Mette Røstberg, Karin Fjeld, Kjetil Moe, Anja Wøltjen, Ida Mikalsen, Kirsten Nystand, Stein Hugo Hansen, Trine Pettersen, Anita Stensland, Carina Wedel, Christel Sundby Foto: Frida Brembo/Fremover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Narvik videregående skole har i samarbeid med Narvikregionen næringsforening, Amfi kjøpesenter, Storsenteret Narvik, Foreningen Gatelangs, Malmporten handelssenter og Ofoten flerfaglige opplæringskontor etablert et fagarbeiderløft.

 

Trine Pettersen, butikkleder ved Nille på Narvik Storsenter. Trine er en av de som tar fagbrevet i salgsfaget i 2017 - Klikk for stort bildeTrine Pettersen, butikkleder ved Nille på Narvik Storsenter. Trine er en av de som tar fagbrevet i salgsfaget i 2017 Foto: Frida Brembo/Fremover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er gjort med bakgrunn i det faktum at det er svært få av dem som jobber i butikk i vår region har fagbrev. Vi ser at det er et stort behov i handels-Narvik med et kompetanseløft. De aller fleste i butikkene i Narvik har voksne folk med mange års kompetanse som butikkledere og butikkselgere.

72 butikkselgere i Narvik har meldt seg. 33 fra Amfisenteret , 20 fra Narvik storsenter, 10 fra Malporten og 9 fra gatelangs.

Juliane Faksvåg
Prosjektkoordinator