Salgsfaget

Samarbeider for økt kompetanse i handelsstanden i Narvik. F.v: Malén Ekløv, Helge Edvardsen, Mette Røstberg, Karin Fjeld, Kjetil Moe, Anja Wøltjen, Ida Mikalsen, Kirsten Nystand, Stein Hugo Hansen, Trine Pettersen, Anita Stensland, Carina Wedel, Christel Sundby - Klikk for stort bildeSamarbeider for økt kompetanse i handelsstanden i Narvik. F.v: Malén Ekløv, Helge Edvardsen, Mette Røstberg, Karin Fjeld, Kjetil Moe, Anja Wøltjen, Ida Mikalsen, Kirsten Nystand, Stein Hugo Hansen, Trine Pettersen, Anita Stensland, Carina Wedel, Christel Sundby Foto: Frida Brembo/Fremover

Narvik videregående skole har i samarbeid med Narvikregionen næringsforening, Amfi kjøpesenter, Storsenteret Narvik, Foreningen Gatelangs, Malmporten handelssenter og Ofoten flerfaglige opplæringskontor etablert et fagarbeiderløft.

Dette er gjort med bakgrunn i det faktum at det er svært få av dem som jobber i butikk i vår region har fagbrev. Vi ser at det er et stort behov i handels-Narvik med et kompetanseløft. De aller fleste i butikkene i Narvik har voksne folk med mange års kompetanse som butikkledere og butikkselgere.

Trine Pettersen, butikkleder ved Nille på Narvik Storsenter. Trine er en av de som tar fagbrevet i salgsfaget i 2017 - Klikk for stort bildeTrine Pettersen, butikkleder ved Nille på Narvik Storsenter. Trine er en av de som tar fagbrevet i salgsfaget i 2017 Foto: Frida Brembo/Fremover 72 butikkselgere i Narvik har meldt seg. 33 fra Amfisenteret , 20 fra Narvik storsenter, 10 fra Malporten og 9 fra gatelangs. 

Fant du det du lette etter?